tiistai 4. kesäkuuta 2013

Parsainen kanasalaatti

Tässäpä taas tämmöinen salaatti, jossa kaikenlaista mitä kaapista löytyy. Oikeasti ihan kaikkea ei löytynyt, vähän piti lähikaupasta käydä hakemasta täydennystä. Mutta ohje ravistettiin ihan hihasta. Ja tässäkin on parsaa mukana.


1 puska salaattia
1 puska rucolaa
150 g kirsikkatomaatteja
1 paketti pieniä mozzarellapalloja
400g kanan rintafileitä
2 viipaletta kuivunutta vaaleaa leipää
1 nippu vihreää parsaa
30 g voita
2 rkl oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria

Huuhtele ja kuivaa salaatit sekä kirsikkatomaatit.

Napsauta parsojen tyvistä kuiva osa pois ja kuori ne hellästi nupuista alaspäin. Leikkaa parsat suupalan kokoisiksi. Sulata voi pannulla, lisää oliiviöljy ja paista parsoja muttama minuuti keskilämmöllä.

Leikkaa kana pitkulaisiksi viipaleiksi ja paista parilapannulla kypsäksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Leikkaa leipäviipaleista kuori pois ja kuutioi loppu osa. Paista pannulla voissa tai uunissa rapsakoiksi krutongeiksi.

Sekoita salaatin ainekset. Oliiviöljy ja mustapippuri riittävät mausteeksi. Syö pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...